logo

CateringFra A til Å

Catering

Til de fleste anledninger har vi nødvendig utstyr og kunnskapen som trengs. Venligst ta kontakt.

 

Vi kan hjelpe deg med å arrangere mat til familieselskap, forretningsarrangementer og mindre middagsselskaper.

 

Vi leverer catering til bedrifts- og privatkunder i hele Oslo og deler av Akershus.

 

Våre cateringmenyer oppdateres jevnlig, og vi har alltid fokus på de beste råvarene, god kokkekunnskap, fristende utseende og delikat presentasjon.

 

Vi kan levere alt fra bestikk – serivce – glass – duk.

 

Vi kan også hjelpe med oppdekking og severing, samt rydding underveis. Eller andre ting om dette skulle være nødvendig.

 

 

Catering

Cateringmat til alle anledninger!

Vi har dyktige faglærte kokker som påtar seg cateringoppdrag og selskapsarrangementer. Vi oppdaterer oss jevnlig på nye mattrender som igjen kommer våre kunder til gode. Våre medarbeidere blir kurset regelmessig og får med dette inspirasjon og tips til å servere nye og tiltalende retter. Vi kan ordne det meste innen mat – sett oss på prøve! Ingen oppgave er for liten, ingen oppgave er for stor.

 

Benytt deg av vårt cateringtilbud – der hvor den gode maten skaper stemningen! Vi bistår deg med å arrangere ditt event med vår kompetanse og kreativitet. Konferanse, event, kick-off, selskap, bursdag, firmafest, workshop, møte eller kurs, er vi til stedet for deg. Vi har lang erfaring med å skreddersy lokaler etter kundens ønske og behov, og gjennom vårt dyktige team vil vi gi deg den tryggheten som skal til for et vellykket arrangement. Uansett om du planlegger en stor eller liten event, er det viktig at du og dine medarbeidere får ro til å konsentrere dere om selve programmet.

 

Kontakt Vaar Kokkens Kjøkken AS ,Vi hjelper deg! Tel.: 918 38 900 Om du skal arrangere et lite møte eller skal ha et stort selskap er vi klar til å levere førsteklasses mat til deg.

 

Sjekk ut vår rikholdige meny og se om du finner noe som frister. Har du andre ønsker setter vi gjerne opp forslag til deg.

 

Vi har åpent alle hverdager og helger hele året.

 

Catering fra A til Å